Warm Welkom

Vanaf november 2021 krijgen cliënten, die worden verwezen naar Arkin en nog wachten op de intake, alvast toegang tot de digitale omgeving Karify. Hiermee betreden zij als het ware de digitale voordeur van Arkin. De cliënt wordt er wegwijs gemaakt met informatie over het aanmeldproces en algemene informatie over Arkin. Ook is een bibliotheek met diverse zelfhulpmodules beschikbaar: van het herkennen van een burn-out en tips om gezond te eten tot hulp bij het stoppen met roken.

De volgende stap is dat alle specialismen een eigen Warm Welkom krijgen en er staat ook een Engelstalige versie in de planning.

Directeur Voordeur Arkin:

“We willen mensen die verwezen worden naar Arkin extra service bieden. Voor een deel van deze mensen is deze verwijzing een eerste kennismaking met de ggz-wereld, anderen vragen zich af of ze wel in beeld zijn bij zo’n grote organisatie en er zijn mensen die na hun verwijzing zelf al iets willen doen om zich beter te voelen. Voor al deze mensen hebben wij het Warm Welkom gemaakt, zoals we deze digitale voordeur noemen.”

Lees meer over Digitale Intake NPI, Inzage Zorgdossier, Jellinek Digitaal, Digitale Zorg en ervaringen van onze medewerkers.