Patiënt aanmelden

U kunt uw patiënt op verschillende manieren verwijzen:

 • Zorgdomein
 • Sturen van de verwijsbrief via:
  • Edifact (digitaal verwijssysteem voor huisartsen)
  • Fax: 020 590 55 90
  • Post:
   Centrale Aanmelding Arkin
   Klaprozenweg 111
   1033 NN Amsterdam

Centrale Aanmelding Arkin neemt na de aanmelding contact op met uw patiënt om een afspraak te maken.

Centrale Aanmelding Arkin (CAA)

U kunt iedere werkdag bij Centrale Aanmelding Arkin terecht voor aanmelden, collegiaal overleg en overige vragen. Het team bestaat uit ervaren behandelaren en administratieve medewerkers die ervoor zorgen dat aanmeldingen inhoudelijk worden beoordeeld en verwerkt. Zij regelen dat patiënten zo spoedig mogelijk en op de juiste plek een afspraak voor een intake ontvangen.

 • T 020 590 55 55 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)
 • E aanmelden@arkin.nl

ZorgDomein

Voor een snelle verwerking van uw verwijzing verzoeken wij u digitaal via ZorgDomein te verwijzen. Binnen ZorgDomein vindt u informatie over de actuele toegangstijd, behandelmogelijkheden en locaties. Vanuit het Huisartsen Informatiesysteem (HIS) wordt de relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en digitaal verzonden. U kunt ook bijlagen meesturen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van ZorgDomein, behoudens eventuele benodigde updates van uw HIS- of ASP leverancier. U kunt zich aanmelden via www.zorgdomein.nl.

Indien u niet aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u de verwijsbrief faxen. Het is ook mogelijk de verwijsbrief digitaal te versturen. Download hiervoor de digitale verwijsbrief. In verband met de privacy van uw patiënt, verzoeken wij u de verwijsbrief niet te e-mailen in een reguliere mailomgeving. Edifact is een beveiligde omgeving en is hiervoor wel geschikt.