Stamtafel ArkinPlus 2022

Verslag 2e Stamtafel Restaurant Freud

Op 1 november waren we voor de tweede keer te gast bij restaurant Freud voor de ArkinPlus stamtafel. In het restaurant was het om 19 uur al redelijk druk, maar gelukkig was er een tafel voor ArkinPlus gereserveerd. Langzaam druppelden de 8 deelnemers van deze ronde van de stamtafel binnen. Enkelen kenden elkaar, voor anderen waren er nieuwe gezichten. Al snel werd er geanimeerd gesproken over ‘het leven na Arkin’.  Maar natuurlijk werden ook herinneringen opgehaald over het boeiende werk bij Arkin.

Het is bijzonder te merken dat degenen die al jaren bij Arkin weg zijn met nét zoveel enthousiasme kunnen vertellen als degene die net twee maanden het werk achter zich hebben gelaten. Het eten was weer goed, verantwoord en redelijk in prijs. Door de acht deelnemers van ArkinPlus werd als laatste het restaurant verlaten. Het was weer een gezellige inspirerende avond, die in 2023 wordt voortgezet.

Naast de reflecties en verhalen van alle deelnemers werd door ArkinPlus het bekende “Toetje” aangeboden.

De plannen voor 2023 zijn: een keer per kwartaal vanaf 19 uur bij elkaar te komen en dan met roulerende avond van de week. Het voorstel is nu om op dinsdag 14 februari weer een ArkinPlus Stamtafel te plannen.