Naastenraad

Voor mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblemen is ondersteuning door familieleden of anderen die om hen geven veel waard. Deze naasten kunnen daarbij vaak zelf ook wel een steuntje in de rug gebruiken. De Naastenraad van Arkin behartigt de collectieve belangen van de naastbetrokkenen van cliënten die in behandeling zijn bij Arkin.

Voor familie, partners en vrienden

De naasten van cliënten zijn de natuurlijke bondgenoot; zij behoren tot het eerste steunsysteem van cliënten. Daarom vindt de Naastenraad het belangrijk dat naastbetrokkenen actief geïnformeerd, geadviseerd en gesteund worden om bondgenoot te kunnen blijven. Hierbij gaan wij uit van respect voor de privacywensen van de cliënt.

Arkin vindt de betrokkenheid van familieleden, partners en vrienden van cliënten zeer belangrijk en ondersteunt het werk van de Naastenraad. Inhoudelijk opereert de Naastenraad geheel zelfstandig, en is uitsluitend bedoeld voor naasten van cliënten van Arkin.

Contactgegevens Naastenraad

De Naastenraad is bereikbaar op 020-590 40 95 (iedere donderdagmiddag van 12.00-13.30 uur) en per e-mail: naastenraad@arkin.nl

Postadres:
Naastenraad Arkin
Klaprozenweg 111
1033 NN Amsterdam

Download hier de Naastenraadfolder.