Webinars

Arkin organiseert vanuit verschillende specialisaties (zowel basis GGz als specialistische GGz) regelmatig inhoudelijke webinars op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg.

Webinars

Mentrum Ouderen: Is het somberheid of een depressie?
3 oktober 12.30-13.00 uur | voor huisartsen en praktijkondersteuners

Somberheid en depressie zijn niet altijd makkelijk van elkaar te onderscheiden. Zeker niet bij ouderen, die vaak kampen met geestelijke, sociale en fysieke problemen die hun weerslag op elkaar hebben. Op 3 oktober organiseert Mentrum Ouderen een interactief webinar hierover waarin u ook ruim de tijd krijgt om vragen te stellen over deze onderwerpen. In dit webinar maakt u kennis met Foka Eekhof (ouderenpsychiater) en Jan Drost (manager) van Mentrum Ouderen. Mentrum Ouderen biedt specialistische GGz voor ouderen.

Aanmelden & casuïstiek inbrengen
U kunt zich aanmelden voor dit kosteloze webinar
Wilt u casuïstiek voorleggen aan de presentatoren? U kunt deze mailen naar foka.eekhof@mentrum.nl.

Vooraankondiging webinars

In het najaar organiseren diverse onderdelen van Arkin een webinar. Noteer deze datums vast in uw agenda, wij houden u op de hoogte.

NPI: Storm in de spreekkamer
14 november
Webinar over het herkennen van en omgaan met patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.

PuntP: PuntP kijkt over de stoornis van cliënten heen
Datum volgt
Webinar over transdiagnostisch behandelen. Het draait niet om de vraag welke diagnose een cliënt heeft, maar om welke cliënt de diagnose heeft.

Novarum: Hoe herken je een eetstoornis?
Datum volgt
Webinar over het vroegtijdig herkennen van een eetstoornis.

 

 

Arkin is een instelling voor GGz. Arkin heeft 11 onderdelen: Arkin Basis GGz, PuntP, Arkin Jeugd & Gezin, Jellinek, Novarum, NPI, Sinai Centrum, Mentrum, Roads, Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam en Inforsa.