Verslag van open dag Arkin 2018

Verslag van open dag Arkin 2018

In het kader van de jaarlijkse week van Zorg en Welzijn vond afgelopen zaterdag 17 maart de open dag van Arkin plaats. Net als vorig jaar kon iedereen in de Mentrumkliniek aan de Eerste Constantijn Huygensstraat een uniek kijkje in de keuken krijgen.

Psychosesimulator, ervaringsverhalen en cliëntenband
Op het programma stond de psychosesimulator – die al binnen drie kwartier na aanvang voor de hele middag was volgeboekt – een presentatie van Joyce van der Welle van Inforsa en een meeslepend verhaal van onze ervaringswerker Sija Tuk. Mooi hoe zij haar eigen ervaring en kennis inzet om betere zorg te leveren! Collega’s Rutger Rotscheid en Anna Brouwer verzorgden met bezieling de rondleidingen in de kliniek en Wouter van Niesten enthousiasmeerde aanwezigen over de verpleegkundige opleidingen.

Ook de naastbetrokkenraad was vertegenwoordigd. Daarnaast was er veel animo voor een speeddate met onze recruiters: velen waren geïnteresseerd in de mogelijkheden om te werken bij Arkin. Collega Emin Baydemir vertelde over geestelijke verzorging. Hans van de Moosdijk vertelde in rondes over zijn dagelijkse werk in de psycholance en Cynthia Boston liet in het atelier zien wat er zoal gemaakt wordt door onze cliënten. De Looney-Tunes-cliëntenband heeft de dag muzikaal omlijst!

160 bezoekers trotseerden de kou om naar onze open dag te komen. Alle betrokkenen bedankt, en wie weet tot volgend jaar.