Adviesgesprek leefstijl

 


Informatie, tips en advies over leefstijl

Heb je last van licht psychische klachten zoals vermoeidheid en somberheid, zonder dat je weet hoe het komt? Het zou wel eens te maken kunnen hebben met je leefstijl. Heb je behoefte om hier meer inzicht in te krijgen? Twijfel je aan de gevolgen van je leefstijl voor je lichamelijke of geestelijke gezondheid en wil je weten wat je zelf kunt doen?

In een persoonlijk gesprek kun je je vragen stellen en je verhaal doen. Met een preventiemedewerker bespreek je wat er aan de hand is. Je krijgt informatie, tips en een advies over mogelijkheden voor steun en hulp in jouw specifieke situatie.


Praktische informatie

Kosten: Gratis
Hoe vaak? Een adviesgesprek duurt maximaal 60 minuten en is meestal eenmalig. Zonodig kunnen er twee vervolggesprekken plaatsvinden.
Waar en hoe? Een persoonlijk advies kun je krijgen per e-mail, per telefoon of in een gesprek op één van onze locaties in Amsterdam.


Aanmelden en contact

Vraag ons gerust om persoonlijk advies. Vul daarvoor onderstaand formulier in.  Je wordt door een van onze preventiemedewerkers teruggebeld om de afspraak in te plannen.