Opleidingen voor Psychologen

Arkin verzorgt een drietal opleidingen voor psychologen:

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog

Arkin biedt een 2-jarige praktijkopleiding aan tot GZ-psycholoog. Als gezondheidszorgpsycholoog bent u een breed inzetbare gedragswetenschapper in de geestelijke gezondheidszorg. U verricht psychodiagnostiek en voert – veelal kortdurende – psychologische behandelingen uit. De tweejarige opleiding voor gezondheidszorgpsycholoog met BIG-registratie (art. 3) staat open voor kandidaten met een masters diploma in de psychologie, pedagogiek of gezondheidswetenschappen.

Lees meer over de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog

De opleiding tot klinisch psycholoog

Arkin biedt een 4-jarige praktijkopleiding aan, die in combinatie met het cursusorische deel, dat door de Rino Noord Holland verzorgd wordt, leidt tot de klinisch psycholoog met BIG-registratie (art. 14). De opleiding staat open voor al geregistreerde gezondheidszorgpsychologen. Het cursusorische deel bestaat uit een middag en een avond per week gedurende minimaal drie jaar. Meer informatie hierover vindt u op: www.rino.nl .

Lees meer over de opleiding tot klinisch psycholoog

De opleiding tot psychotherapeut

Arkin biedt een 3-jarige praktijkopleiding in, die in combinatie met het cursorisch deel, dat door de Rino Noord Holland verzorgd wordt, leidt tot psychotherapeut. De opleiding staat open voor reeds geregistreerde gezondheidszorgpsychologen.

Lees meer over de opleiding tot psychotherapeut.