Naastbetrokkenenraad Arkin zoekt nieuwe leden!

Naastbetrokkenenraad Arkin zoekt nieuwe leden!

NBR-logo-Office

Bent u betrokken bij de zorg voor een familielid, vriend of kennis?  Heeft u ideeën over hoe we bij Arkin de rol van naastbetrokkenen kunnen verbeteren en lijkt het u boeiend en belangrijk om mee te helpen? Dan zijn we als Naastbetrokkenenraad op zoek naar u!

We zoeken mensen die een paar uur per week beschikbaar zijn voor uitlopende activiteiten: deelnemen aan advisering richting de organisatie, concreet meedenken op de werkvloer over verbetering van de rol van de naastbetrokkene. Of mensen die het juist interessant vinden om andere naastbetrokkenen voor te lichten op bijeenkomsten of te woord te staan tijdens ons telefonisch spreekuur, artikelen te schrijven voor onze nieuwsbrief of om mee te helpen bij de Zorgpodia die we dit najaar organiseren.

Kortom, we zijn op zoek naar divers talent!

We zijn een hechte, betrokken groep waar veel plaats is voor de persoonlijke situatie, in balans met het belang van de naastbetrokkene in het algemeen.

Wilt u eerst meer informatie over actief deelnemen aan Naastbetrokkenenraad, of wilt u nader met ons kennismaken? Dan kunt u contact opnemen met Jaap Zonneveld (06-25 02 47 17) of op donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur bellen tijdens het spreekuur van de Naastbetrokkenenraad (020-590 40 95). Uiteraard kunt u ons ook mailen, via naastbetrokkenenraad@arkin.nl.

Ingrid Bouwman,
Voorzitter Naastbetrokkenenraad Arkin