Roads

Roads is zorgaanbieder en maatschappelijk ondernemer. Roads begeleidt mensen met een complexe psychiatrische problematiek, verslavings- of justitiele achtergrond naar dagbesteding en werk. Roads is onderscheidend door haar rijke aanbod aan werkplekken. Naast diverse mogelijkheden voor inloop en (arbeidsmatige) dagbesteding, beheren we werklocaties waar mensen vakgericht leren en werken. Deze social enterprises van Roads sluiten aan bij de opleidingsrichtingen horeca, facilitaire dienstverlening, houtbewerking, drukwerk en DTP, mode, administratie, tweewielertechniek, ICT, schoonmaak en transport.

 

Bij Roads bieden wij een samengesteld programma van behandeling, therapie, training en arbeid. Als onderdeel van Arkin beschikken we over specialistische psychiatrische kennis en ervaring. Roads biedt diverse vormen van begeleiding en beschikt over een breed eigen aanbod aan therapie waaronder ergotherapie, PMT en Liberman. Tenslotte organiseert Roads diverse activiteiten en trainingen in de wijk op het gebied van gezondheid en voeding, schoonmaak en onderhoud, verzorging, creativiteit en taal en arbeid.

 

Roads is HKZ en Blik op Werk-gecertificeerd en een erkende jobcoach voor het UWV. Roads is actief in Amsterdam, Amstelveen en Diemen en hiernaast in Haarlem en Haarlemmermeer.

Activerende begeleiding, sociale activering en reïntegratie

Voor meer informatie kijk op www.roads.nl


Verwijzers/werkgevers: 

Meer informatie over aanmelden vindt u hier: https://www.roads.nl/verwijzers/

 

Roads, werkt!


Onze locaties