Arkin doet mee aan Amsterdamse Sport- en Beweegweek

Zet de Amsterdamse Sport- en Beweegweek alvast in je agenda! Van vrijdag 15 t/m zondag 24 september worden er door de hele stad sport- en beweegactiviteiten aangeboden. Dit om te laten zien dat iédereen in Amsterdam dichtbij huis kan sporten en bewegen. Door verschillende partners van dit initiatief worden superleuke en laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten georganiseerd. Zo ook door Arkin, want wij zijn partner van het beweegonderdeel.

De beweegactiviteiten
Het activiteitenaanbod is heel divers: er is lach-, stoel- of ‘normale’ yoga of mindfulness. Er zijn buitensportmiddagen, fietsactiviteiten, cursussen en workshops. Arkin preventie organiseert bijvoorbeeld Kennismaking met cursus ‘Direct aan de slag’ – Amsterdam in beweging en Workshop: ‘Liever bewegen dan moe’ – Amsterdam in beweging. De activiteiten zijn bijna allemaal gratis of vrijwel gratis. Bekijk hier alle beweegactiviteiten!

De sportactiviteiten
Benieuwd naar de sportactiviteiten die er georganiseerd worden? Bekijk de agenda hier!

Wat is de rol van Arkin hierin?
Het beweegonderdeel van de Amsterdamse Sport- en Beweegweek is een samenwerking die valt onder Amsterdam Vitaal en Gezond. Arkin maakt daar áltijd al onderdeel van uit, en organiseert nu tijdens de sport- en beweegweek ook nog eens diverse activiteiten. 

Meer informatie?
Voor alle algemene informatie over deze week kun je terecht op Amsterdaminbeweging.nl